van-eijk-constructies-regiodealer
Tekst - Constructie

Constructie

Werken met staalconstructies vraagt om specialistische kennis. J. Van Eijk Constructie is uw professionele partner voor productie en reparatie van complete staalconstructies en heeft door de jarenlange ervaring deze kennis in huis. Hierbij ligt de nadruk op gekwalificeerd en hoogwaardig laswerk voor zowel klein als groot constructiewerk. In combinatie met onze flexibele aanpak bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner. Wij denken actief met u mee, adviseren en produceren alles geheel naar wens. Staalconstructies van J. Van Eijk Constructie worden gemaakt volgens de gestelde normen. Zo kunt u genieten van een kwalitatief eindproduct. 

Producten 

Wij zijn actief in het maken van het ambachtelijk siersmeedwerk, het maken van hekwerken, trappen en stalen schouwen. In toenemende mate verzorgen we de vervaardiging van staalconstructies voor woonhuizen, bedrijfspanden en opslagloodsen.

Werkplaats 

Constructiebouw vindt plaats in onze constructiewerkplaats. Ons bedrijf is uitgerust met een breed scala aan productiemachines en op de hoogte van de laatste technieken op lasgebied. De nieuwste technieken worden ingezet om de productie efficiënt en foutloos te laten verlopen. Op  deze afdeling vindt zowel nieuwbouw als revisie van constructies en apparaten plaats. 

Proces 

Indien gewenst verzorgen wij het gehele proces van tekening tot en met de laatste bout. J. Van Eijk Constructie beschikt over de modernste computerapplicaties om uw project tot in het kleinste detail te ontwerpen. Samen met de klant overleggen we over het ontwerp. De eisen en wensen worden centraal gesteld en de mogelijkheden hierop afgestemd. Na overeenstemming wordt het ontwerp gemaakt. Indien u het ontwerp hebt goedgekeurd kunnen we aan de slag met de productie.

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Copyright © 2023 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM