van-eijk-constructies-metaal-en-ijzer
Tekst - metaal en ijzer

Metalen staal en bevestigingen

J. Van Eijk Constructie is actief in de constructie sector op meerdere vlakken. Zowel kleine als grote constructiewerken van staal en alle mogelijke producten van metaal & ijzerwaren behoren tot onze werkzaamheden. Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk en elke klant is uniek met eigen wensen en noodzaken. Het constructief meedenken in oplossingen is voor ons vanzelfsprekend. Met onze technisch hoogstaande metaaloplossingen willen wij de best mogelijke bijdrage leveren aan de productinnovaties van onze klanten. Naast maatwerk kunt u bij ons metaal & ijzerwaren uit voorraad bestellen. 

Producten 

Onze dienstverlening omvat ook het leveren van materialen uit voorraad als stafstaal, binten, buizen, draadeinden, hekpunten en andere hekonderdelen. Waterpompen, tuinslangen, gaas, gaas panelen met montage palen en matten verzinkt voor tuin toepassingen, kachelroosters enz. Indien deze producten niet op voorraad zijn kunt u deze bestellen.

Vakmanschap

Vakmanschap is meer dan metaal bewerken. Het gaat ook om luisteren naar en meedenken met de klanten, goede werkvoorbereiding en op tijd leveren. Wij voeren als productiebedrijf het proces van A tot Z uit.  Ook blijven wij voortdurend investeren in kennis en nieuwe technieken. J. Van Eijk Constructie wilt tevreden klanten. Wij streven naar een duurzame en persoonlijke relatie. Wij adviseren actief en de geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit. 

 Op onze website geven wij u een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Voor informatie en advies bent u altijd welkom. Maak een afspraak of neem contact op.

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Copyright © 2024 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM