van-eijk-constructies-smederij
van-eijk-constructies-smederij
Tekst - Smederij

Smederij 

J. Van Eijk Constructie is een bedrijf dat al meer dan 85 jaar actief is in de staalbouw en smederij. Metaal en IJzerwaren, hekwerken, trappen en staalconstructies zijn onze specialiteiten. Met een team van gespecialiseerde vakmensen wordt in goed overleg gewerkt aan uw project. Om alle werkzaamheden goed en flexibel uit te kunnen voeren beschikken we over voldoende eigen materiaal. Tevens worden de nieuwste technieken ingezet om zo’n perfect mogelijk resultaat te bereiken. Onze speerpunten zijn:

  • Kwaliteit
  • Gehele proces in eigen beheer
  • Service
  • Goed contact
  • Betrouwbaarheid

Het fabriceren van een stevige staalconstructie vereist vakwerk. Het vereist een smid die goed overweg kan met de materialen om een staalconstructie te maken van af een aangeleverde bouwtekening. Hiervoor is J. Van Eijk Constructie uw aangewezen partner. Wij construeren kleinere staalconstructies voor verbouwingen van woonhuizen en grote staalconstructies voor nieuwbouw projecten. 

Ambachtelijk smeedwerk

Bij het echte ambachtelijk smeedwerk wordt het ijzer in het smidsvuur verhit en met een hamer op een aambeeld in de gewenste vorm gebracht. Zo kunnen er in onze smederij verschillende onderdelen gemaakt worden. Bepaalde onderdelen worden aan elkaar gesmeed of via technieken in elkaar gezet als één geheel. J. Van Eijk Constructie werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Om de kwaliteit te behouden krijgt het product een nabehandeling. 

Restauratie 

In onze smederij voeren wij dagelijks restauratiewerkzaamheden uit van smeedijzeren onderdelen. Om het gehele restauratieproces te kunnen voltooien hebben wij door de jaren heen deze technieken eigen gemaakt. Als het gaat om restauratie is niet elk onderdeel in herstelbare staat, in enkele gevallen ontbreken er zelfs onderdelen van het oude werk. Door onze kennis kunnen bepaalde onderdelen worden opgevuld en op een ambachtelijke wijze tot een nieuw product worden gemaakt. 

Passie 

J. Van Eijk Constructie is een constructiebedrijf dat dagelijks met veel passie en aandacht werkt aan de mooiste producten. Wij adviseren en denken graag met u mee. Zo kunnen we zo goed mogelijk aan uw wensen voldoen en de producten volledig op maat worden gemaakt tot een half of eindfabricaat.

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst - Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Contact

Copyright © 2022 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM