van-eijk-constructies-metaal-en-ijzer

Wij gaan er even tussenuit vanwege de vakantie. Van zaterdag 22 juli tot maandag 14 augustus. Wij wensen iedereen mooie zomerweken toe!!

van-eijk-constructies-metaal-en-ijzer

Wij gaan er even tussenuit vanwege de vakantie. Van zaterdag 22 juli tot maandag 14 augustus. Wij wensen iedereen mooie zomerweken toe!!

van-eijk-constructies-gasflessen
Tekst - gasflessen

Gasflessen en cilinders

Ons bedrijf is een verkooppunt voor propaan gasflessen van Rijngas. Op ons terrein beschikken we over een eigen gasdepot waar we gasflessen verkopen aan bedrijven en particulieren. Deze flessen bieden u een uiterst comfortabele manier van leven. Ze zijn licht en zeer praktisch zodat u weinig inspanning hoeft te gebruiken. 

Propaan of brutaan?

Het verschil tussen butaan- en propaangas is het kookpunt. Bij butaan gaat het gas van vloeistof in gas over en andersom bij 0 °C. Bij propaan is dit -44 °C. Dit betekent dat butaangas vloeibaar en dus onbruikbaar wordt om te koken of verwarmen bij een temperatuur lager dan 0 °C. Wilt u gasflessen voornamelijk in de winter gebruiken? Dan kunt u beter voor propaan kiezen. Propaangas wordt pas bij -44 °C vloeibaar en is daardoor verreweg het meest gebruikte gas. Het voordeel van butaangas is echter weer dat het een hogere verbrandingswaarde heeft dan propaan. 

Voordelen  

Butaangas is uitermate geschikt voor binnenshuis. Bijna overal in Europa kunt u deze kopen. Propaangas is ook bij vorst bruikbaar en vooral geschikt voor recreatieve doeleinden. U kunt deze gebruiken om te barbecueën, voor terrasverwarming en kooktoestellen. 

Hebt u een gasfles nodig? Kom dan langs bij J. Van Eijk Constructie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste gasfles. 

Stalen gasflessen voor al uw doeleinden

J. Van Eijk Constructie is hét adres voor het kopen van al uw gasflessen. Ze zijn licht en gemakkelijk te dragen door de handgrepen. Meer informatie? Neem contact op of kom bij ons langs. 

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Copyright © 2024 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM