Poorten en aandrijvingen
Tekst - Hekwerken

Poorten en aandrijvingen

Wilt u graag een klassiek hekwerk ter bescherming en verfraaiing van uw woning? Gaat uw voorkeur uit naar een strak en modern hekwerk? J. Van Eijk Constructie maakt nagenoeg alle stalen hekwerken, toegangspoorten en overige genoemde metaal producten zelf en is zodoende zéér flexibel in model en uitvoering. Wij hebben de ambachtelijke kennis en ervaring in huis en produceren graag voor u een ambachtelijk gesmeed hekwerk ter afscheiding van bijvoorbeeld uw tuin of erf. Ook het automatisch laten openen en sluiten van uw toegangshek is door ons eenvoudig uit te voeren. Tenslotte leveren en plaatsen wij ook moderne stalen hekwerken in trappenhuizen en kantoorpanden. 

Op maat 

Indien u een passend hekwerk wilt laten maken door J. Van Eijk Constructie dan tekenen, schetsen, ontwerpen en realiseren wij een sierhekwerk of smeedijzeren toegangspoort op maat. Belangrijke aspecten van het ontwerpen van uw hekwerk zijn uitstraling, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Tevens moet deze passen bij uw huis, tuin en/of (bedrijfs)pand en in harmonie zijn met uw omgeving. In het ontwerp wordt er gekeken naar de wensen van de klant de omgeving, wijze van gebruik en de veiligheidsaspecten. Hieruit volgt een deskundig advies en een vrijblijvende offerte. We houden daarbij rekening met uw smaak en een eerlijke prijs. Doordat we alle vakmensen in huis hebben bent u verzekerd van een vakkundige productie. 

Soorten 

Hekwerken worden voornamelijk gebruikt om een terrein mee af te zetten en dient zo als basis voor een goede beveiliging. Een goed hekwerk maakt het onbevoegden immers lastig of onmogelijk om toegang krijgen. Tevens kunnen hekwerken dienen als verfraaiing van uw woning en terrein. Door onze verscheidenheid aan producten en kennis kunnen wij verschillende hekwerken maken. Enkele voorbeelden:

  • Balkonhekwerk
  • Traphekwerk
  • Erfafscheiding 
  • Authentiek hekwerk 

Draai- en schuifpoorten

Ook het maken van draai- en schuifpoorten behoren tot onze werkzaamheden. Van een simpele tuinpoort tot een volledig eigen ontwerp, wij kunnen de poort leveren zoals u het wilt. De poorten laten we aansluiten bij de hekwerken zodat alles naadloos aansluit en het één geheel is. Kwaliteit en hoge veiligheidseigenschappen staan voorop bij het ontwikkelen en produceren van deze poorten. Tevens kunnen wij ook dit type poort voorzien van de juiste elektrische aandrijving. Met een automatische poortaandrijving wordt het openen en sluiten van uw poort heel eenvoudig en veilig.

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Copyright © 2023 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM