van-eijk-constructies-trappen
Tekst - Trappen

Trappen en hekwerken

Als vooraanstaand staalconstructie bedrijf is J. Van Eijk Constructie gespecialiseerd in het leveren en monteren van klant specifieke constructies met als specialisme trappen. Trappen van staal vormen een mooie toepassing in allerlei omgevingen. Ze zijn geschikt voor bedrijven, woningen, kantoren en winkels en te ontwikkelen in talloze vormen en kleuren. J. Van Eijk Constructie maakt trappen op maat. Samen met de opdrachtgever overleggen we om tot een resultaat te komen waar iedereen tevreden mee is. We maken gebruik van talloze soorten staal, bewerkingen en kleuren om zo de mooiste en meest functionele trap voor uw project te realiseren. De keuze van het materiaal, maar ook de vorm is bepalend voor het eindresultaat.

Ontwerp

Iedere trap vraagt om aandacht. Graag overleggen we met u om een trap te ontwerpen die past in de stijl van uw woning of kantoor en bij het interieur. Weet u niet welke trap het beste bij uw inrichting, stijl en kleur past? Wilt u weten welk design u aanspreekt? Wij hebben voor u diverse voorbeelden van de door ons reeds gerealiseerde stalen trappen in de woningbouw en utiliteitsbouw. Naast de uitstraling moet een trap voldoen aan vele veiligheidseisen. Tijdens het ontwerp en de realisatie houden wij hier rekening mee. Wij leveren graag maatwerk en kwaliteit. 

Werkwijze

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door de klantgerichte aanpak en kwalitatief hoogwaardige producten. Dit vindt u terug tijdens het analyseren van uw wensen, het ontwikkelen van het product, de montage en de oplevering. Elke discipline die daarvoor nodig is hebben wij in huis of kan over worden beschikt. Naast moderne productiefaciliteiten, eigen montageploegen en geavanceerde ontwerpsystemen beschikken wij over jarenlange ervaring en een hecht team. Mede hierdoor kunnen wij trappen leveren die een goede prijs/kwaliteitsverhouding hebben. 

Wilt u een mooie trap in uw woning? Of hebt u een nieuwe trap nodig in uw bedrijfspand? Een mooie trap in een gebouw kan bezoekers vertellen waar uw bedrijf voor staat en kan dus een visitekaartje zijn voor uw bedrijf.  

Van Eijk Constructie logo
Van Eijk Constructie
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact

Copyright © 2024 Van Eijk Constructie | Privacyverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM