Gasflessen

Ons bedrijf is een verkooppunt voor propaan gasflessen van PrimaGaz. Op ons terrein beschikken we over een eigen gasdepot waar we gasflessen verkopen aan bedrijven en particulieren. Deze flessen bieden u een uiterst comfortabele manier van leven. Ze zijn licht en zeer praktisch zodat u weinig inspanning hoeft te gebruiken. 

Propaan of brutaan?

Het verschil tussen butaan- en propaangas is het kookpunt. Bij butaan gaat het gas van vloeistof in gas over en andersom bij 0 °C. Bij propaan is dit -44 °C. Dit betekent dat butaangas vloeibaar en dus onbruikbaar wordt om te koken of verwarmen bij een temperatuur lager dan 0 °C. Wilt u gasflessen voornamelijk in de winter gebruiken? Dan kunt u beter voor propaan kiezen. Propaangas wordt pas bij -44 °C vloeibaar en is daardoor verreweg het meest gebruikte gas. Het voordeel van butaangas is echter weer dat het een hogere verbrandingswaarde heeft dan propaan. 

Voordelen  

Butaangas is uitermate geschikt voor binnenshuis. Bijna overal in Europa kunt u deze kopen. Propaangas is ook bij vorst bruikbaar en vooral geschikt voor recreatieve doeleinden. U kunt deze gebruiken om te barbecueën, voor terrasverwarming en kooktoestellen. 

Hebt u een gasfles nodig? Kom dan langs bij J. Van Eijk Constructie. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste gasfles. 

Stalen gasflessen voor al uw doeleinden

J. Van Eijk Constructie is hét adres voor het kopen van al uw gasflessen. Ze zijn licht en gemakkelijk te dragen door de handgrepen. Meer informatie? Neem contact op of kom bij ons langs. 

Bereikbaar tussen:

Maandag - Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 12:00


Tel. 0182 - 357327

info@vaneijkbergambacht.nl www.vaneijkbergambacht.nl

Van Eijk Nieuwtje's:

- Vanaf maandag 6 mei a.s.

   verhuizen wij naar een grotere pand :

Ambachtstraat 17 te Bergambacht

U vindt ons schuin tegenover het oude bedrijfspand.
 

Telefoon: 0182 357327

 
Ontwerp door designpro.nl / Optimalisatie door z-im.nl